Broodsnijmachines

Pico

De kleinste onder de grote professionals. De tafelmodel broodsnijmachine die u zal charmeren door haar gebruiksgemak, snijkwaliteit en ergonomie. De Pico en Picomatic nemen erg weinig plaats in en integreren zich zo gemakkelijk in uw verkooppunt.

Picomatic

De kleinste onder de grote professionals. De tafelmodel broodsnijmachine die u zal charmeren door haar gebruiksgemak, snijkwaliteit en ergonomie. De Pico en Picomatic nemen erg weinig plaats in en integreren zich zo gemakkelijk in uw verkooppunt.

Duro

De bij ambachtelijke bakkerijen meest verkochte tradionele broodsnijmachines. Zowel bij de semi-automatische. Deze stille snijmachines u verbazen qua robuustheid.

Face+

Design, dat is waar esthetiek en ergonomie elkaar ontmoeten! Geraffineerde lijnen, compactheid, een groot gebruiksgemak een tot het minimum beperkt geluidsniveau en een nog verbeterde stevigheid maken van deze machine een prachtaankoop.

Eco+

Design voor in uw winkel. Het model biedt de technische eigenschappen van de Face + en is bovendien (optioneel) uitgerust met een zakblazer die het verpakken van het brood aanzienlijk vergemakkelijkt.

New Self

De eerste keuze van de supermarkten. De nieuwe snijmachine Self Service opent de weg voor een nieuwe benadering van het snijden van brood. Veiligheid, comfort en autonomie zijn de sleutelwoorden. Alles is voorzien op het onbezorgd snijden van brood, zowel vanuit de optiek van exploitant als van het cliënteel.

Full

Productiemachine voor twee operators. Deze semi-industriële snijmachine met continu debiet kan een snijdebiet halen tot 1000 broden per uur. Een kwalitatieve investering voor intensief gebruik.

Chute

Ideaal voor het snijden van toostbrood. Laat achtereenvolgens 5 tot 7 toostbroden van dezelfde grootte, de Chute snijdt ze voor u zonder onderbreking. Deze snijmachine zorgt ervoor dat u dagelijks aanzienlijk minder bewegingen moet uitvoeren.

Varia Self

Er is al enkele jaren een revolutie aan de gang in het broodwezen: De klant de mogelijkheid bieden om de snijdikte aan te passen aan verschillende soorten brood. Een compact roggebrood heeft niet dezelfde snijbreedte nodig als een boerenbrood met veel gaten.
Met de Varia Self, een broodsnijmachine met variabele snijdikte, kunt u zich onderscheiden en aan klantenbinding doen door drie instelbare snijbreedtes aan te bieden. Een extra dienst tegenover uw concurrenten

Varia Pro

Er is al enkele jaren een revolutie aan de gang in het broodwezen: De klant de mogelijkheid bieden om de snijdikte aan te passen aan verschillende soorten brood. Een compact roggebrood heeft niet dezelfde snijbreedte nodig ale een boerenbrood met veel gaten.
Met de Varia, een broodsnijmachine met variabele snijdikte, kunt u zich onderscheiden en aan klantenbinding doen door hen de snijbreedte te laten kiezen. Een extra dienst tegenover uw concurrenten.

Zip

Geschikt voor stokbroden en broodjes. Snel, praktisch en efficiënt, de machine staat u perfect bij in uw broodjeszaak.