Deegverwerking

PE50P

Pe50P

De grote allrounder onder de verdelers. De JAC afweger heeft al een gevestigde reputatie. Dankzij haar robuustheid blijft een zorgvuldige en nauwkeurige verdeling van de deeg ook bij intensief gebruik gegarandeerd.

Div

Div

Geschikt voor gemakkelijk te bewerken en weinig stressgevoelige soorten deeg. Onze laboratoria bieden u alle middelen aan om voorafgaande proeven uit te voeren.

Div-R

Div-R

Geschikt voor gemakkelijk te bewerken en weinig stressgevoelige soorten deeg. Onze laboratoria bieden u alle middelen aan om voorafgaande proeven uit te voeren.

Tradiform

Tradiform

Een fantastische multifunctionele machine. De Tradiform is erg compact en integreert een handig systeem met verwisselbare roosters (meer dan 40 modellen)! U kunt zo alle broodvormen verdelen en produceren.

Unic

Unic

Wanneer design, efficiëntie en innovatie samengaan! Ons nieuw gamma van vormgeefmachines met 3 walsen biedt u alles wat u zoekt om de perfectie te bereiken wat het vormgeven van brood betreft in al zijn vormen (plat, speciaal en natuurlijk ook stokbrood).

HF

HF

De horizontale vormgeefmachine met hoge precisie. De horizontale vormgeefmachine HF van JAC is ontworpen met een maximale ergonomie om de dagelijkse routines van de gebruikers te vergemakkelijken. De ontwikkeling van deze machine heeft onze grootste aandacht gekregen. Gemaakt van kwaliteitsmateriaal om u een langdurige en maximale tevredenheid te geven.

Diviform

Diviform

Vormverdeler bestemd voor erg vochtig deeg (min. 70%) dat zich van nature mooi
positioneert in de roestvrijstalen kuip en geen mechanische samenpersing vereist.
Met 1 of 2 snijsystemen (lateraal en/of frontaal), optioneel uitgerust met een systeem
van halve roosters voor kleine producties.

MB

Een verblijf met vier sterren voor uw deegklompen. Verkrijgbaar in 3 afmetingen, deze rijskast voor uw deeg voor het wordt vormgegeven biedt u een maximale capaciteit in een minimale ruimte, met alle comfort.

BA

BA

Uitstekende prestaties van berusting tot vormgeving. Een minimale plaatsinname voor een maximale opslagcapaciteit. De JAC-rijskast. Ideaal voor het berusten van uw deeg, verhoogt uw productiviteit dankzij een automatische uitlading van het deeg in de vormgeefmachine.

De groep Pro+

groep

Een autonome groep, bekleed met inox en met vlakke binnenwanden voor een nog betere hygiëne, met een goed uitgekiende modulariteit om de plaatsing in een erg kleine ruimte toe te laten. Voorzien van een productiecapaciteit die 1380 deegeklompen per uur haalt.

Tradilevain

Tradilevain

Voor authentieke en blijvende aroma’s. Dankzij het gistingsprocédé “Zunic” zorgt deze gistingskamer voor een regelmatige en stabiele zuurdesem.